nieuws

Tekortkoming in reispolis ziekenfondsverzekerden

Archief

Ziekenfondsverzekerden die op vakantie in een ziekenhuis terecht komen, verliezen (een deel van) hun no-claimteruggave. Want ook als medische kosten meeverzekerd zijn op de reispolis, vergoeden slechts vier reisverzekeraars het verlies van de no-claim. Dit blijkt uit onderzoek van de vergelijkingssite www.verzekeringssite.nl onder 21 reisverzekeraars. 

Tweederde van de bezoekers van Verzekeringssite kiest voor reisverzekering met geneeskundige kosten, omdat men zich geen zorgen wil maken over extra medische kosten in het buitenland. Bij de meeste verzekeraar loopt men echter het risico de no-claimteruggave van € 255 te verliezen. Alleen ANWB, Elvia, Proteq Direct en Unigarant zeggen dat zij het verlies aan no-claim vergoeden op de reisverzekering. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.