nieuws

TCMG behandelt schades werkmaterieel voor VVS

Archief

Volmachtbedrijf VVS Verzekeringen, onderdeel van Volkswagen Pon Financial Services, laat de schadebehandeling voor de werkmaterieelverzekering voortaan over aan Total Claim Management Group (TCMG) in Rotterdam.

De uitbesteding omvat het proces vanaf de schademelding tot de schadevergoeding. TCMG is in 1999 opgericht en was deels eigendom van expertisebedrijf Touw. Twee jaar terug zijn die aandelen overgenomen door Bos van der Weijst Management, een BV van directeur Marloes Bos-van der Weijst. Daarnaast zijn de aandelen in handen van enkele advocatenkantoren.
Naast volledig claimsmanagement houdt TCMG zich bezig met regres. “Wij geven opdrachtgevers juridisch advies en bekijken of regres mogelijk is. Wij behandelen claims indien gewenst tot de fase dat er een advocaat ingeschakeld wordt”, zegt Bos.
TCMG werkt met drie schadebehandelaars, die worden ingezet voor verzekeraars, makelaars, expertisebureaus, rederijen, vervoerders en eigenaren van landmaterieel en pleziervaartuigen. Dat kan zowel op contract- als op ad-hocbasis. Verder worden opleidingen verzorgd op het gebied van verzekeringstechniek en schadebehandelingen in de transportsector.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.