nieuws

Taxichauffeurs TCA tanken Aegon-pensioen

Archief

De drieduizend chauffeurs van de Taxi Centrale Amsterdam (TCA) kunnen straks pensioen gaan opbouwen door te tanken bij pompstations van Total FinaElf.

Aegon Bedrijfspensioenen administreert de pensioenpremies per getankte liter brandstof. De Rotterdamse beursmakelaar C.A. van Eijck & Zoon fungeert als intermediair. De betrokken partijen hebben een intentieverklaring ondertekend om de pensioenregeling nog dit jaar operationeel te laten worden.
Aegon en Total FinaElf maakten het ontwerp (voor pensioensparen door brandstof te tanken) juni vorig jaar bekend. Van Eijck & Zoon waren bij dat ontwerp al betrokken. Total FinaElf wil met het concept voor de zakelijke markt een alternatief bieden voor spaarzegels of AirMiles. De taxichauffeurs van TCA zouden de eerste werknemers worden die op deze manier aan hun pensioen gaan werken.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.