nieuws

Tarieven Schadegarant

Archief

Schadeherstellers die samenwerken met Schadegarant en die volgens het scoringssysteem Experate in klasse A zitten, mogen hun tarieven met maximaal 4% gaan verhogen. Voor de categorieën B en C geldt een verhoging van respectievelijk 3% en 1,8%. Voor de klassen D en E geldt geen verhoging.

Foto als bewijs?
Camerafabrikant Nikon heeft Image Authentication software ontwikkeld waarmee kan worden gecontroleerd of beelden die met de Nikon D2Xs digitale reflexcamera zijn gemaakt, authentiek zijn of aangepast zijn na de opname. Foto’s kunnen pas als bewijs worden gebruikt door politie en verzekeringsmaatschappijen als vaststaat dat ze niet na de opname zijn aangepast.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.