nieuws

Taart bij 2000e aanmelding inforonde WFD

Archief

Met een smakelijke taart werd de tweeduizendste aanmelding gevierd voor de informatieavonden over de nieuwe Wet Financiële Dienstverlening (WFD), die komende maand in het hele land worden gehouden op initiatief van het Verbond van Verzekeraars, NVA en NBVA. De belangstelling voor de informatieronde is zo groot dat ruim tweeduizend deelnemers zich binnen anderhalve week hadden aangemeld. Tweederde van hen is niet aangesloten bij de standsorganisaties.

De informatiebijeenkomsten worden gehouden op 6 oktober (Mercure Hotel, Dordrecht), 8 oktober (Van der Valk, Assen), 14 oktober (Koningshof, Veldhoven), 20 oktober (De Bron, Dalfsen), 22 oktober (Graaf Wichman, Huizen) en 27 oktober (Jaarbeurs, Utrecht).
Nico Obolonsky van het Verbond, Paul Oostdam van de NBVA en Irene Okkerman van de NVA (v.l.n.r.).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.