nieuws

T-en U-rendement

Archief

T-en U-rendement

De rendementen T en U, maatstaven voor rentestandskorting en overrentedeling bij levensverzekeringen, komen in de maand juli op nieuwe historische laagtepunten terecht. Het U-rendement zakt naar een niveau van 3,57% (3,72%). Het oudere maar vergelijkbare T-rendement zakt in juli tot 3,82%, tegen 3,86% in juni.
Adequity
Adequity, een label van de Franse bank Société Générale, heeft in ons land een tweede beleggingsproduct gelanceerd. Het gaat om Blue Value Performer 180%, die na zeven jaar de inleg garandeert. Verder wordt het rendement van gelijkblijvende of stijgende aandelen – uit een mandje van twintig fondsen – standaard gesteld op 80% over zeven jaar, ongeacht de werkelijk behaalde rendementen. Adequity wil, in samenwerking met Kas Bank, via tussenpersonen beleggingsproducten met garantie-elementen verkopen.
MUV Verzekeringen
MUV Verzekeringen is door de Amsterdamse rechtbank failliet verklaard. Het betreft een nevenvestiging van de eenmanszaak Sweebs Export/Afbouwbedrijf, eigendom van Guno Glenn Tholel. Adviezen en bemiddeling multiculturele uitvaartverzekering stond genoteerd als bedrijfsomschrijving. Over een SER-inschrijving beschikte de onderneming niet.
Besluiten Leven
‘Beleidsbesluiten Levensverzekeringen 2003’ is de jongste uitgave van uitgeverij SDU. Het boek biedt een overzicht van de huidige fiscale wet- en regelgeving en alle geldende beleidsbesluiten op het gebied van levensverzekeringen (t/m april 2003). Meer informatie: www.sffu.nl.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.