nieuws

SVV komt met eerste nieuwe zorg-module

Archief

“De module komt op een goed moment, want 1999 is het jaar van de AWBZ.” Dit zei Nico de Jong van Zorgverzekeraars Nederland bij de uitreiking van de eerste vernieuwde SVV-module AWBZ.

De SVV, het landelijk opleidingsinstituut voor de verzekeringsbranche, gaat in samenwerking met Zorgverzekeraars Nederland de zorgcursussen vernieuwen. De afzonderlijke modules voor ziekenfonds- en particuliere zorgverzekering gaan verdwijnen. Er komen vier modules, waarvoor twee examencertificaten kunnen worden behaald: een basismodule en de module AWBZ (samen één certificaat) en de modules zorg-acceptatie en zorg-schade (samen één certificaat).
De vernieuwde AWBZ-module – een bundeling van twee modules – wordt in september opnieuw aangepast. Tegen die tijd verschijnen ook de drie andere vernieuwde modules.
SVV-bestuursvoorzitter Jan Verheij (links op de foto) heeft de vernieuwde AWBZ-module uitgereikt aan Nico de Jong, directeur van Zorgverzekeraars Nederland.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.