nieuws

Surseance voor VSN in Enschede

Archief

Er hangen donkere wolken boven het bemiddelingsbedrijf Verzekerd Spaarplan Nederland (VSN) in Enschede.

Eigenaar Rob Lustig probeert via een voorlopige surséance van betaling het door een aantal werknemers aangevraagde faillissement af te wenden. De Almelose rechtbank laat de overlevingskansen onderzoeken door bewindvoerder mr. E. Poelenije.
Het ruim twintig medewerkers tellende bedrijf kampt met een sterk teruggelopen omzet vanwege de slechte marktomstandigheden voor leven- en beleggingsproducten. Er is sprake van achterstand in salarisbetaling. Lustig ziet overlevingskansen door inkrimping van het personeelsbestand en door het accent te verleggen naar hypotheken en schadeverzekeringen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.