nieuws

Studiedagen hypotheken

Archief

In opdracht van NVM-SOM organiseert Geffeneducatie studiedagen voor diegenen die over het afgelopen studiejaar 2001-2002 nog PE-punten moeten halen voor de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH).

De studiedagen zijn gepland voor 6, 7 en 23 mei. Behandeld worden de onderdelen belastingen, verzekeringen en financieringen. Voor ieder onderdeel zijn drie PE-punten te behalen. Kosten voor de gehele dag (9.30-20.30 uur) bedragen e 395. Plaats van de studiedagen is de Blokhoeve in Nieuwegein. Aanmelden bij NVM-SOM, Joyce van Kippersluis, tel. 030-608.52.61 of e-mail j.vankippersluis@nvmorg.nl.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.