nieuws

Studie naar goed- koper autoherstel

Archief

Onderzoeksinstituut TNO en de sectie Schadeherstel van de Focwa zijn een onderzoek gestart naar mogelijke alternatieve reparatiemethoden voor schadeherstel en universele eisen voor lasapparatuur.

Veel autofabrikanten eisen dat schadeherstel aan hun merk op een door hen voorgeschreven wijze plaatsvindt en alleen met de door hen voorgeschreven apparatuur wordt uitgevoerd. Het doel van het onderzoek van TNO en Focwa is om de universele schadeherstelbedrijven duidelijkheid te verschaffen omtrent het verantwoord herstellen en vervangen van carrosseriedelen van “hoge sterkte staalsoorten” en het aangeven van de eisen aan de daarbij te gebruiken apparatuur.
De achterliggende gedachte is om, door middel van de nieuwe en alternatieve reparatie- en verbindingsmethoden, kwaliteitsverbetering en beheersbaarheid van de kosten te realiseren.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.