nieuws

Strikte online zorgcombinatie van CZ

Archief

Zorgverzekeraar CZ heeft een nieuwe ziektekostencombinatie geïntroduceerd, waarbij de individuele verzekeringnemer alles online regelt.

Dit product, onder de naam CZ Direct, omvat de basispolis en een specifieke aanvullende dekking. Daar zit geen ‘tandarts’ bij, maar die dekking kan aanvullend worden gesloten. CZ richt zich met deze nieuwe verzekering op mensen die ‘nooit ziek zijn’ en zeer vertrouwd zijn met internet. “Je krijgt bijvoorbeeld geen papieren maar een digitale polis”, wordt de doelgroep voorgehouden.
Bij het laagste eigen risico van _ 150 kost dit combinatieproduct _ 97,51 per maand, aflopend tot _ 77,05 bij het hoogste eigen risico (_ 650). Dat CZ maandpremies communiceert heeft te maken met de vergelijkbaarheid met de rest van de markt, want maandbetaling is er niet bij. “Betaling gebeurt altijd per automatische incasso en per kwartaal. Een andere betaalwijze is bij CZ Direct niet mogelijk.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.