nieuws

‘Stoppen met roken’-actie van Reaal

Archief

Reaal-klanten die een individuele arbeidsongeschiktheidsverzekering willen sluiten en die tussen 1 januari en 31 maart stoppen met roken, profiteren direct van het niet-roken tarief bij de Reaal Inkomensverzekering, Opstap, Privé of Zakelijk

Ook de ex-roker die minder dan twee jaar geleden is gestopt, betaalt het gunstige niet-rokentarief, zonder de standaard wachttijd van twee jaar. Het met Reaal samenwerkende intermediair ontving reeds een ‘Stoppen-met-roken Doe-het-zelf-Pakket’; deze week volgt nog een kant-en-klaarmailing voor de consument. Klanten die toch weer gaan roken, moeten dat wel direct melden bij Reaal. Vanaf dat moment geldt de reguliere premie.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.