nieuws

Stoelendans bij Reaal

Archief

Door het vertrek van Hans Wilkes en Guido Witpen uit de directie van Reaal Verzekeringen, is een aantal mensen intern doorgeschoven en op een andere stoel terechtgekomen.

Pieter Coopmans (32) volgt Guido Witpen op als directeur Speciale Distributie. René Louter (37) is benoemd tot directeur Verkoop Intermediair en Erik Bakker (48) wordt directeur Verkoop Pensioenen en Arbeidsongeschiktheid. Stijn Rez (35) blijft verantwoordelijk voor het bedrijfsdeel Volmachten. Cor van den Bos neemt tijdelijk het voorzitterschap van de directie Verkoop op zich, totdat een opvolger van Hans Wilkes is gevonden.
Daarnaast zijn bij Reaal drie bedrijfshoofden benoemd tot directeur: Tineke Zweed (40) is directeur Management Accounting geworden, Cornelie van Bergenhenegouwen (37) directeur Marketing & Communicatie en Bart Janknegt (37) directeur Productontwikkeling.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.