nieuws

Sterpolis in zee met Margriet

Archief

Bij direct-writer Sterpolis (Interpolis) is begin deze maand een samenwerking met het vrouwenweekblad Margriet van start gegaan.

Voor de circa 400.000 abonnees van het tijdschrift zal er in de loop van de tijd een boeket aan ‘Margrietverzekeringen’ worden samengesteld. Het eerste product is de ‘Margriet Doorlopende Reisverzekering’. Andere verzekeringen zoals een autoverzekering en een woonverzekering volgen later.
Behalve werving via advertenties in de media probeert Sterpolis ook met inschakeling van diverse organisaties potentiële klanten te bereiken. In het verleden gebeurde dat onder meer met verzekeringsloketten in vestigingen van C&A, maar die zijn inmiddels opgeheven (zie ook pag. 37). Actuele vormen van samenwerking betreffen de verspreiding van folders voor reisverzekeringen via een netwerk van apotheken en de samenwerking met internetgigant MSN- Microsoft(zie verder deze pag.)

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.