nieuws

Sterke groei Nationale Waarborg

Archief

Bankgarantieverstrekker Nationale Waarborg heeft vorig jaar 30% meer aanvragen binnengekregen.

Die resulteerden in 20.000 à 30.000 verstrekte bankgaranties. Het bedrag aan uitstaande garantiesommen (doorgaans 10% van de koopsom) was vorig jaar _ 350 mln. “Wij kunnen ons nu marktleider noemen op het gebied van losse bankgaranties”, aldus Nationale Waarborg, die de garanties onderbrengt bij Nationale Borg.
Volgens het bedrijf heeft een actie in het tweede halfjaar van 2007 een grote rol gespeeld in de toename van het aantal aanvragen. Elke relatie van Nationale Waarborg die in één maand de meeste collegakantoren aanbracht, kreeg een Fatboy cadeau. Die actie heeft 317 nieuwe aanstellingen van tussenpersonen opgeleverd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.