nieuws

Stater & SAS 70

Archief

Stater Nederland heeft als eerste hypotheekdienstverlener een SAS 70 TypeII-certificering ontvangen. SAS 70 is een internationaal geaccepteerde standaard voor rapportage over interne beheersing van organisaties.

Dante d’Oro
Alle 262 aangesloten intermediairs van inkoopcombinatie Dante d’Oro kunnen sinds kort hun hypotheekaanvragen voor ELQ rechtstreeks indienen via het Dantenet. Dante en ELQ hebben hun software aangepast waardoor het intermediair à la minute de uitslag ziet en bij fiattering de offerte ontvangt.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.