nieuws

Stage-databank op Internet

Archief

Binnen en buiten de verzekeringsbranche blijkt het aanbieden van stageplaatsen een goede manier te zijn om aan personeel te komen. Met het oprichten van Stageplaza op Internet (www.stageplaza.nl) spelen studenten van de Haarlem Business School in op de arbeidsmarktproblematiek.

Studenten op hbo- en wo-niveau kunnen op de website een formulier invullen, waarna bedrijven de mogelijkheid krijgen kandidaten voor een stageplaats te selecteren. De bemiddeling vindt uitsluitend via Internet plaats.
Bedrijven die een stagiair zoeken, kunnen zich op het plein inschrijven. Een vermelding van 8 weken kost f 275. Voor f 675 krijgt de melding van het bedrijf o.m. een aantrekkelijke vormgeving, relevante studenten worden geattendeerd op de vacature en de opdrachtgever krijgt een selectielijst met studenten toegestuurd per e-mail.
Dat Stageplaza ook in onze branche ontdekt is, blijkt uit één van de eerste stageplaatsen die er wordt aan geboden: bij het adviesbureau Dullemond Bedrijfsadvies.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.