nieuws

Stafmedewerker Janssen (NVA) kiest voor Reaal Intermediair

Archief

Stafmedewerker mr L.L. Janssen van de NVA is begin deze maand in dienst gekomen van Reaal Intermediair in Utrecht. Janssen zal daar in de functie van hoofd intern account-management zich gaan bezighouden met het opzetten en versterken van de contacten met de maatschappij samenwerkende assurantietussenpersonen.

Na zijn overstap als juridische medewerker van het Bouwfonds Nederlandse Gemeenten naar de NVA per 1 januari 1991, vertrekt Janssen dus bijna vier jaar later opnieuw. “Ik wil nu eens de andere kant van de streep bekijken. Via-via hoorde ik dat er bij Reaal behoefte was aan iemand die denkt verstand te hebben van de wereld van het intermediair.”
Opvallend is dat ook NBvA-secretaris mr J. van der Schoot begin volgend jaar een soortgelijke functie gaat uitoefenen bij Amev. Het begin van een nieuwe trend? Janssen: “Ik denk, dat maatschappijen zich in toenemende mate realiseren dat een goede zakelijke samenwerking met het intermediair alleen tot stand kan komen als er ook een perfecte persoonlijke band is.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.