nieuws

Staffpool ook in Rotterdam

Archief

geopend in Rotterdam

“In dit pand is ook meteen ons nieuwe hoofdkantoor gevestigd”, vertelt directeur Frans van Leijenhorst. Overigens blijft de vestiging in Beneden Leeuwen ook gewoon bestaan. Medio 2008 verwacht Van Leijenhorst een derde kantoor te openen, ditmaal in Amsterdam. “Het gaat voorspoedig met Staffpool en dat komt,omdat we de taal spreken van de verzekeraars”, aldus Van Leijenhorst, die geen mededelingen wil doen over de omzet. Het bedrijf bestaat in augustus tien jaar en er werken inmiddels acht medewerkers. Staffpool Rotterdam is gevestigd aan de Lichtenauerlaan 102-120, 3062 ME Rotterdam, telefoon: 010-798 2450.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.