nieuws

Stad Rotterdam gaat samenwerken met DIN

Archief

Stad Rotterdam heeft zich als zakenpartner aangesloten bij Dutch Insurance Network

Boudewijn van Uden (directeur Intermediaire zaken van Stad Rotterdam, links) en Robin Baks (DIN) ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst. Volgens Van Uden biedt de samenwerking onder meer een nadere ontsluiting van kantoren waar zaken mee gedaan kan worden. “Er zijn op dit moment geen speciale afspraken gemaakt voor DIN-leden. We hebben een overeenkomst voor twee jaar en daarna evalueren we de samenwerking”, aldus Van Uden. Een woordvoerster van DIN laat weten dat een samenwerking onder meer betekent dat het met DIN samenwerkende intermediair financieel voordeel heeft “door onder meer voordelige provisieafspraken”.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.