nieuws

‘Stad’ discussieert met intermediair

Archief

Onder het motto ‘Ondernemen is weten’ hield Stad Rotterdam een seminar voor ongeveer driehonderd tussenpersonen in het Rotterdamse WTC-gebouw

Het verzamelde intermediair werd onder meer aan de hand van filmbeelden geïnformeerd over de campagne ‘Stad Rotterdam Onderneemt’. Verder kwamen vier ondernemers hun kennis en ervaring delen en werd een paneldiscussie gehouden onder leiding van Lennard Booij, presentator van het radioprogramma Krachtstroom (midden), met voormalig staatssecretaris van Financiën Steven van Eijck, Ombudsman Verzekeringen Jan Wolter Wabeke, directeur Mieke Millenaar van Millenaar Adviesgroep en directeur Verkoop Boudewijn van Uden van Stad Rotterdam. Ook het intermediair mengde zich in de discussie. Conclusies waren onder meer dat de ‘rotte appels’ onder het intermediair terecht worden aangepakt en dat de wet- en regelgeving (onder meer WFD) niet te ver mag doorslaan. Het seminar werd besloten met een optreden van cabaretier Dolf Jansen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.