nieuws

SRK verhuist

Archief

SRK Rechtsbijstand gaat volgend jaar in vestigingsplaats Zoetermeer verhuizen.

SRK werkt nu vanuit drie gehuurde panden in het centrum van Zoetermeer. Oktober volgend jaar worden de werkzaamheden gebundeld in de bestaande Kristal-kantoren aan het Bredewater. SRK huurt daar 17.500 m².
SRK is voor zestien (multibranche)verzekeraars coördinator en uitvoerder van de rechtsbijstand. Hoewel het aantal aangesloten verzekeraars de afgelopen jaren niet is toegenomen, is het aantal polissen en daarmee het aantal schadeclaims wel toegenomen. Daardoor is de laatste twee jaar het aantal medewerkers gestegen van circa 320 naar 420.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.