nieuws

Speeddaten met verzekeraars

Archief

Uitzendbureau Vedior heeft een nieuwe manier bedacht om werkgevers en werkzoekenden in de financiële sector aan elkaar te koppelen: speeddaten met banken en verzekeraars.

Op 25 locaties in het land werd op 11 en 12 oktober een ‘speeddate’-sessie georganiseerd, waar contactpersonen van verschillende grote banken en verzekeraars, gezeten aan tafeltjes, konden ‘daten’ met potentiële nieuwe medewerkers onder het motto: ‘Proef in 5 minuten de sfeer en ontdek jouw mogelijkheden’. Gemikt werd vooral op commercieel ingestelde mensen met een werk- en denkniveau op mbo-, hbo- of wo-niveau.
Volgens een woordvoerder van Vedior was het een geslaagde actie. “We hebben gesprekken kunnen voeren met ongeveer 450 mensen, veelal met een hbo-opleiding of hoger. Dat leidde tot veel enthousiaste reacties, aan beide zijden van de tafel. Het initiatief is wat ons betreft dus zeker voor herhaling vatbaar.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.