nieuws

Speciale autopolis Aegon voor biljarters

Archief

Leden van de Koninklijke Nederlandse Biljart Bond kunnen binnenkort een goedkope autoverzekering sluiten bij Aegon.

Die mogelijkheid wordt geboden door assurantiekantoor Biljartpolis, een nevenactiviteit van Déka Financieel Advies in Houten. Biljartpolis is speciaal opgericht met het oog op het contract met de biljartbond. De sportbond, waar naast carambole-biljarters ook poolers en snookeraars lid van kunnen worden, telt bijna 50.000 leden.
“We gaan in september van start met Biljartpolis”, aldus Déka-eigenaar Frank Bins. “De KNBB verstrekt aan ons de adressen van de leden. In ruil daarvoor gaat een deel van de opbrengst van de verzekeringen als sponsoring naar de bond.”
Biljartpolis start met een collectieve autoverzekering. Risicodrager is Aegon. Volgens de internetsite www.biljartpolis.nl kunnen de KNBB-leden “gunstige voorwaarden en tarieven” tegemoet zien. Op termijn kunnen de leden van de biljartbond vele andere verzekeringsproducten via Biljartpolis aanschaffen, zowel op schade- als op levengebied. Of de risicodrager in alle gevallen Aegon heet, is niet duidelijk.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.