nieuws

Spanningen op de bedrijvenmarkt

Archief

Overname Helvetia weer in beeld voor Elvia 3 Werkgroep wil eis van pensioenbijdrage afschaffen 6

Concurrentie is een goede zaak, maar het moet wel een strijd met open vizier blijven. Uri Coronel (Alexander & Alexander) maakt zich zorgen om de toenemende achterklap in de bedrijvenmarkt. Zie interview met hem op pag. 12 Oldtimerverzekering van London & Lancashire 8 Verzekeringskamer zint op scherper toezicht 15 Univé winst slag om zorg- erzekering militairen 19 Nieuwe methode Bouwfonds weging hypotheekaanvragen 25 Jaarverslag ombudsman uitvaartverzekeraars 29 Pensioenfondsen pleiten voor gelijkheid in concurrentie 31 De Wit hamert op ‘hoofd en hart’ bij prognoses 35 R U B R I E K E N Commentaar……………..2 Persoonlijkheden………..9 Jus d’Assurance………..10 Fiscaal……………….21 Respons…………….32,33 Open Forum…………….37 Jurisprudentie…………39 Evenementen……………55

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.