nieuws

Spaarprogramma voor NN-intermediair

Archief

Nationale-Nederlanden heeft onder de naam ‘Mijn adrenalinekick’ een spaaractie voor het intermediair op touw gezet. Daarmee moeten tussenpersonen worden gestimuleerd om aanvragen en mutaties zo veel mogelijk te verwerken via het extranet Mijn.NN.nl. Een beperkt aantal tussenpersonen heeft daartoe de beschikking over het programma Click & Kick.

Elke online aanvraag of mutatie levert punten op – mits het kantoor zich heeft aangemeld – die later kunnen worden ingezet voor activiteiten als abseilen van de Euromast, rijden in een Ferrari of een ballonvaart.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.