nieuws

Spaarmogelijkheden voor jonge Amerikaanse automobilisten

Archief

De Amerikaanse verzekeraar MetLife Auto&Home gaat het programma Teens on the Road to Safety aan zijn klanten in elf Amerikaanse staten aanbieden

Met het veiligheids- en spaarprogramma worden prijsvoordelen en spaarobligaties aangeboden bij het bevorderen van veilig rijgedrag. Het onderdeel Drive Safe and Cash In biedt automobilisten in de leeftijd van 16 tot 19 jaar de mogelijkheid om € 43 te verdienen voor elk jaar dat zij schadevrij rijden. In aanvulling hierop worden veiliger rijgedrag en grotere ouderlijke verantwoordelijkheid bevorderd met een handboek en een videofilm. Met het onderdeel Sunday Drive kan een tiener een spaarobligatie van € 86 verdienen voor het noteren van twintig ritten met een ouder of verzorger op de bijrijderstoel. Met dit programma heeft MetLife Auto&Home haar programmamogelijkheden voor autopolissen van jonge automobilisten uitgebreid.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.