nieuws

Spaarbeleg lanceert vernieuwde site

Archief

Spaarbeleg, dochter van Aegon, heeft een nieuwe website (www.spaarbeleg.nl) geopend. Met bijna twee miljoen klanten is het Nieuwegeinse bedrijf één van de grootste financiële dienstverleners in ons land.

Het nieuwe Spaarbeleg.nl gaat primair uit van de financiële behoefte, in plaats van het product, zoals sites van andere financiële dienstverleners. De site biedt geen verzameling productbrochures, maar gebruikt de financiële vragen van de consument als vertrekpunt, aldus Spaarbeleg. Producten en brochures zijn voor gebruik wél integraal op de site te vinden. Met de inrichting en bouw van de website is rekening gehouden met ‘Drempels weg’ waardoor Spaarbeleg.nl ook toegankelijk is gemaakt voor visueel gehandicapten. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.