nieuws

Spaanse fusie Atradius voltooid

Archief

De fusie tussen Atradius en het Spaanse Crédito y Caución is voltooid.

De twee kredietverzekeringsbedrijven zullen gezamenlijk onderdeel uitmaken van de Atradius Groep die kredietverzekeringen, incasso, borgtochten, kredietinformatie en gerelateerde producten biedt aan klanten in meer dan veertig landen.
Na de combinatie is de Atradius Groep een kredietverzekeraar geworden met _ 1,8 mld aan premie-inkomsten en een marktaandeel van 31%. De Atradius Groep verzekert jaarlijks handel ter waarde van _ 465 mld tegen het risico van wanbetaling. Met 160 kantoren heeft zij toegang tot kredietinformatie van meer dan 52 mln ondernemingen op basis waarvan 22.000 kredietlimietbeslissingen per dag genomen worden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.