nieuws

SOS wint IT Award 1996

Archief

De alarmcentrale SOS International is door Sun Microsystems in samenwerking met het vakblad Computable uitgeroepen tot winnaar in de zakelijke dienstverlening van de IT (Informatie Technologie) Award ’96.

De prijs heeft betrekking op het nieuwe HION-(Hier Is Over Nagedacht) automatiseringssyteem van de alarmcentrale, waarmee de medewerkers uiteenlopende informatie direct kunnen opvragen tijdens de telefonische hulpverlening. Behalve SOS International was ook Nationale-Nederlanden genomineerd voor deze automatiseringsprijs.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.