nieuws

SOS en Interpolis continueren samenwerking

Archief

Interpolis en SOS International zijn overeengekomen hun samenwerkingscontract met drie jaar te verlengen. Onder de naam Interhelp verzorgt SOS International sinds 1993 de hulpverlening in binnen- en buitenland voor ruim een half miljoen verzekerden van Interpolis met een reisverzekering en bijna een miljoen klanten met een autoverzekering.

Algemeen directeur Marcel van der Meulen van SOS International is blij met het nieuwe contract: “Interpolis is als grootste particuliere schadeverzekeraar van Nederland een belangrijke partij. Ik ben dan ook bijzonder verheugd dat we onze samenwerking de komende jaren kunnen continueren.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.