nieuws

‘Sorry’ voor introductietijdstip geweldspolis

Archief

Assurantiebedrijf SEZ zegt het tijdstip van lancering van zijn geweldsverzekering, precies een jaar na de moord op conrector Hans van Wieren van het Terra College, te betreuren. “Pas toen de post de deur uit was, hebben wij ons gerealiseerd dat die moord precies een jaar geleden plaatsvond”, verklaarde Gerard van Es namens SEZ tegen dagblad De Limburger.

De betrokken krant heeft na enig rondbellen de overtuiging opgedaan, dat de Limburgse scholen niet warm lopen voor deze speciale, op het onderwijs gerichte molestverzekering.  De premie ervan is € 12,50 per medewerker per jaar. Eind 2002 had SEZ een gratis agressiedekking in de ziektekostenverzekering voor onderwijzend personeel geïntroduceerd.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.