nieuws

Sorgeloos groeit met inkoopformule

Archief

Franchiseketen Sorgeloos (ING) heeft een eigen inkoopformule ontwikkeld, waarbij zich nu 31 kantoren hebben aangesloten. De formule Sorgeloos Expert Center (SEC) biedt “totale hypotheekbegeleiding”, zegt directeur Arie Hoekstra. SEC werkt met een dertigtal maatschappijen. De franchiseketen telt inmiddels 22 kantoren en maakte enkele jaren terug financieel zware tijden door. “Vorig jaar hebben we echter het break-evenpoint  bereikt”, zegt Hoekstra. “We hopen dit jaar zo’n € 500 mln aan hypotheken te verkopen.”

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.