nieuws

SNS-extraatje wassen neus

Archief

Wie bij SNS bank vóór 1 mei een Rechtsabonnement neemt, krijgt als “speciale aanbieding” de eerste drie maanden gratis.

In het relatiekrantje ‘SNS Nieuws’ biedt SNS Bank het extraatje aan als een “feestelijke aanbieding” in het kader van het verdwijnen (per 1 april) van het Reaal-label. Een verdwijnen dat SNS omschrijft als: “SNS Bank en Reaal gaan samen verder onder de naam SNS Bank”. Aan het extraatje is echter weinig feestelijks. Reaal gaf namelijk de afgelopen jaren vrijwel voortdurend de eerste drie maanden van het Rechtsabonnement cadeau. Volgens Jan Willem Dreteler, directeur communicatie van SNS Bank, staat echter niet vast dat ook onder SNS-label dit extraatje voortdurend zal worden gegeven.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.