nieuws

SNS: Budgethypotheek met vermogensbeheer

Archief

SNS Bank biedt nu ook de consument met een klein vermogen de gelegenheid zijn hypotheek af te lossen via professioneel vermogensbeheer. Deze formule, SNS Managed Account, kan worden gekozen bij de in mei dit jaar gelanceerde SNS Budget Hypotheek.

De hypotheek met SNS Managed Account is al toegankelijk voor particulieren met een vrij belegbaar vermogen vanaf _ 20.000. De beleggingsportefeuille wordt actief beheerd op basis van een zelfgekozen risicoprofiel. Dit profiel en de bijpassende portefeuille kunnen tussentijds worden aangepast, bijvoorbeeld als er iets verandert in de persoonlijke situatie van de consument.
Er wordt belegd in beleggingsfondsen van internationale fondsaanbieders zoals Deutsche Bank, Fidelity, Gartmore, JP Morgan Fleming, Merrill Lynch en Pictet. De consument kan 24 uur per dag online alle aan- en verkopen en de ontwikkeling van het vermogen volgen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.