nieuws

SNS Bank springt gretig op pensioensparen

Archief

SNS Bank is blij met de komst van de wet Banksparen

“Dit is een belangrijk stap in het openbreken van een traditioneel door verzekeraars gedomineerde markt”, stelt marketeer Arie Koornneef. In januari komt SNS Bank met twee bankspaarproducten voor de lijfrentemarkt: één voor de uitkeringsfase (SNS Lijfrentenieren) en één voor de opbouwfase. Later in het eerste kwartaal van 2008 volgt een hypotheekvariant van fiscaal ondersteund banksparen. SNS legt momenteel de laatste hand aan de producten, die vanaf 1 januari beschikbaar zullen zijn via SNS Bank en SNS Regio Bank. De bank belooft klanten in elk geval lagere kosten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.