nieuws

SNS Bank lanceert ‘Snelverzekeraar’

Archief

SNS Bank heeft een nieuwe internetdienst: SNS Snelverzekeraar. Hiermee is het mogelijk om direct een verzekering met 10 procent premievoordeel te sluiten. In drie handelingen kan een particulier een keuze maken, de premie laten berekenen en de verzekering sluiten. De zogeheten ‘single page interface’ zorgt ervoor dat alle gegevens tijdens het sluiten op één webpagina zijn te zien. 

Door slechts een paar vragen te beantwoorden kan elke eenvoudige particuliere verzekering worden geselecteerd. Op één webpagina zijn alle verzekeringen en specificaties weergegeven. SNS Bank gaat prat op haar voorsprong op het gebied van internettechnologie. “Dankzij een geïntegreerde IT-infrastructuur zijn wij steeds opnieuw in staat met primeurs de concurrentie een stap voor te blijven.” 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.