nieuws

SNS Bank laat ondernemers lenen tot 100% executiewaarde SNS Bank

Archief

heeft de 100% Bedrijfshypotheek gelanceerd

Het is volgens de bank de eerste zakelijke hypotheek waarbij een ondernemer 100% van de executiewaarde voor 100% aflossingsvrij kan lenen. Voorwaarden zijn dat het gaat om courant onroerend goed in eigen gebruik zonder achterstallig onderhoud. Het pand mag niet meer kosten dan ? 500.000. Normaal kunnen ondernemers tot 80% van de executiewaarde lenen. SNS Bank kwam in 2004 met de Bedrijfshypotheek voor ondernemers, waarbij voor het eerst een kapitaalverzekering kon worden gesloten. Normaal gesproken moet voor een bedrijfsmatige hypotheek maandelijks worden afgelost. Avéro Achmea had in 2003 al de Ondernemershypotheek gelanceerd, die ook zonder maandelijkse aflossing kan worden gesloten. Bij dat product moet echter altijd sprake zijn van een gecombineerd woon-werkpand. Wel is financiering tot 125% van de executiewaarde mogelijk. Actie Voor particuliere klanten houdt SNS Bank nog tot 1 mei een actie waarbij klanten de hypotheek tien jaar kunnen vastzetten tegen het vijfjaarstarief. Het NHG-tarief is daarmee tijdelijk 4,2%. Nieuwe klanten krijgen daarnaast 0,1% extra korting op het tienjaarstarief of betalen tot een drempelbedrag van ? 2.500 geen afsluitkosten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.