nieuws

Slechts eenvijfde Britse makelaars voldoet aan nieuwe regelgeving

Archief

De Britse toezichthouder FSA heeft de makelaars in Groot-Brittannië gewaarschuwd dat zij het voortbestaan van hun bedrijf op het spel zetten als zij niet tijdig voldoen aan de nieuwe wet- en regelgeving die op 1 januari ingaat

Op 13 juli a.s. is de deadline om voor de vergunning die vereist is om vanaf volgend jaar als makelaar te kunnen fungeren, maar eind april voldeden slechts 1.896 van de 8.675 geregistreerde assurantiemakelaars aan de voorwaarden om hiervoor in aanmerking te komen, oftewel 21%. Volgens de FSA schatten veel makelaars de wettelijke verplichtingen te laag in.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.