nieuws

Slagzin van Aegon-captive: ‘Meeùs, goed geregeld dus’

Archief

‘Meeùs, goed geregeld dus’. Dat wordt de slagzin waarmee de Aegon-captive vanaf mei aan de weg gaat timmeren. Tegen die tijd zullen alle 125 kantoren van de Meeùs-groep onder de concernnaam aan de weg gaan timmeren.

Het Amsterdamse assurantiebedrijf Baneke/Gräffner heeft afgelopen week zijn relaties bericht, dat het vanaf 1 mei Meeùs Baneke zal heten. In de brief wordt Meeùs als “één van de grootste onafhankelijke tussenpersonen in Nederland”.
“Natuurlijk vinden wij het jammer onze eigen vertrouwde naam los te moeten laten. Maar een verandering van naam verandert het wezen van het bedrijf niet. De u vertrouwde mensen blijven voor u klaarstaan”, schrijft Baneke/Gräffner.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.