nieuws

SIVI-congres gericht op praktijk

Archief

Het congres van het Standaardisatie Instituut voor Verzekeringen in de Intermediairbranche (SIVI) op 29 september wordt gewijd aan de praktische invulling van de ketenintegratie. “Het wordt een dag van kennis en ervaringen uitwisselen”, aldus directeur Hubert Voskuijl. Hij hoopt dat het intermediair dat nog moet beginnen op deze manier over voldoende ‘bagage’ beschikt om ermee aan de gang te gaan.

Tijdens het congres zal een aantal intermediairs aan het woord komen dat hun implementatietraject al heeft afgerond of ermee bezig is. Naast de praktijkervaringen, zal SIVI ingaan op nieuwe ontwikkelingen binnen ketenintegratie. Het congres wordt gehouden in het congrescentrum NBC te Nieuwegein.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.