nieuws

Shell Polis doet nog even aan caravanverzekeringen

Archief

Hoewel AXA en Shell hun samenwerking in maart hebben beëindigd, kunnen kopers van een caravan van het merk Adria nog tot 1 september een Shell-polis sluiten.

De fabrikant biedt klanten een gratis caravanverzekering aan van Shell Polis met een looptijd van een jaar. Ook kunnen zij sparen voor premiekorting via het Easypay-systeem. De actie geldt alleen voor caravans van bouwjaar 2002.
AXA en Shell stopten in maart met Shell Polis, het samenwerkingsverband waarbij telefonisch en via internet verzekeringen werden verkocht. Op benzinestations was foldermateriaal verkrijgbaar.
De actie met Adria is een uitzondering, aldus AXA-woordvoerder Jeroen Brouwers: “Het is een contract tussen Shell en Adria dat nog tot eind augustus loopt. Wij doen alleen de administratie. Verder worden geen Shell-polissen meer verkocht”.
De verzekeringen voor de Adria-caravans kunnen, net als de overige Shell-polissen, na een jaar tegen dezelfde voorwaarden omgezet worden in een AXA-verzekering.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.