nieuws

SFB verbetert Pemba-polis

Archief

Het SFB Eigen Risico Plan, de Pemba-verzekering voor werkgevers die uit het publieke WAO-stelsel stappen, is verbeterd.

Op drie punten is het SFB Eigen Risico Plan – dat vorig jaar augustus werd gelanceerd – gewijzigd. Ten eerste is er een gratis voorlopige dekking van drie maanden. Een langere voorlopige dekking is mogelijk. Volgens SFB geldt daarvoor “slechts een geringe vergoeding”. Ten tweede hoeft de werkgever niet meer elke personeelsmutatie door te geven, maar kan hij dit nu eenmaal per jaar doen.
Ten derde krijgt de werkgever een deel van de gestorte koopsom (voor een reeds arbeidsongeschikte werknemer) terug bij overlijden van de werknemer.
SFB heeft de verbeteringen doorgevoerd op aanraden van het intermediair. SFB werkt op het gebied van employee-benefits samen met circa honderd reguliere assurantietussenpersonen.
Eind vorig jaar startte SFB Verzekeringen met een driedaagse opleiding voor het intermediair over de Pemba-materie. In de tweede helft van januari nam de eerste groep deelnemers het betreffende certificaat in ontvangst. V.l.n.r. staand: Marcel Wallage (SFB), Marjol Nikkels (Sensio Konsult), Michel Bouwman (Bouwman Assurantiën), Arnold Schuil (Friesland Bank Assurantiën), Ron Quartel (Maasconcept), Nicole Houben en Ben van Rijswijk (GHW Assurantie Adviseurs. Zittend: Ivo Morsink (Commandeur Assurantiën), Paul Hofer (SFB), Ad Constandse (SFB).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.