nieuws

SFB is eerste grote opdracht Lodeweges

Archief

H.F. Lodeweges, voormalig directielid van Axent, is de nieuwe interim-directeur van SFB Verzekerings-groep. Het is zijn eerste grote opdracht, sinds hij een klein jaar geleden besloot verder te gaan als zelfstandig interim-manager. Lodeweges volgt G.L.A. van Diepen op, die opstapte na een meningsverschil over het te voeren (distributie)beleid van SFB Verzekeringen. In het kielzog van Van Diepen vertrok adjunct-directeur SFB Schade drs. H.L. Kirchner.

Lodeweges was tot april 1996 werkzaam als directielid van Aegon-dochter Axent. Lodeweges: “Ik ben inmiddels zestig jaar en dat vond ik een mooie leeftijd om er mee op te houden. Ik heb bijna drie jaar gewerkt voor UBO/Moira en in totaal zo’n vijftien jaar voor Aegon. In april vorig jaar ben ik, op basis van mijn ervaring op het gebied van veranderingsprocessen, voor mezelf begonnen als interim-manager. Dit is mijn eerste grote opdracht.”
Lodeweges blijft naar verwachting tot eind dit jaar directeur bij SFB Verzekeringen. Over de opvolging van Kirchner als adjunct-directeur Schade is nog niets bekend. Adjunct-directeur SFB Leven blijft E.A.W.M. Uijen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.