nieuws

SEZ Assurantiën in zee met postorderbedrijven

Archief

De overkoepelende organisatie van postorderbedrijven MCLS (Management Consulting Listbroking Services) in België gaat klanten in de catalogi verzekeringen aanbieden. SEZ Assurantiën uit Bodegraven treedt op als tussenpersoon.

De postorderorganisatie heeft bedrijven als Otto, Neckermann, ECI en Yves Roher in de boeken. In Nederland kopen ongeveer zes miljoen klanten via een postorderbedrijf diverse producten.
De klanten krijgen in eerste instantie ziekenfondsproducten, schadeverzekeringen en uitvaartverzekeringen in de catalogi aangeboden. Over risicodragers kan directeur Nils Karssen van SEZ nog weinig zeggen. “We zijn met een aantal ziekenfondsen in gesprek. Voor de schadeverzekeringen zijn we in gesprek met een grote direct-writer. Voor de uitvaartverzekeringen is een contract gesloten met Dela.”
De eerste mailing in september en oktober betreft een uitvaartverzekering. Het aanbod zal aan één miljoen Nederlanders toegezonden worden. SEZ ontvangt provisie over de gesloten producten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.