nieuws

SEA wordt SEFD

Archief

De Stichting Examens Assurantiebedrijf (SEA) wijzigt  per 1 september de naam in Stichting Examens Financiële Dienstverlening (SEFD). Vorig jaar al wijzigde de SEA de statuten om ook de verbreding naar examens in financiële dienstverlening te kunnen aanbieden.

“De SEA neemt al bijna vijftig jaar examens af in het kader van de vestigingseisen van de Wabb. Met de vervanging van de Wabb door de WFD worden nieuwe deskundigheidseisen voor financiële dienstverleners, ook buiten het assurantiebedrijf geïntroduceerd”, zo verklaart directeur Jan Janse de naamswijziging. Het exameninstituut wil daarom het aanbod verbreden en accreditatie aanvragen bij het nog in te stellen College van Deskundigen voor examinering van alle WFD-modules.
Een nieuw logo en de pay-off ‘verder in het vak’ moeten de SEFD in de branche op de kaart zetten als professionele onafhankelijke examenorganisatie. Tijdens een relatiemiddag op 24 november zal de SEFD zich in zijn nieuwe gedaante presenteren.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.