nieuws

SEA wijzigt statuten

Archief

De Stichting Examens Assurantiebedrijf (SEA) heeft de statuten gewijzigd met het oog op het formeren van één exameninstituut voor de financiële dienstverlening in het kader van de Wet Financiële Dienstverlening

In de oude statuten stond dat de SEA zich richtte op de verzekeringsbranche, nu staat er dat de SEA zich richt op de financiële dienstverlening. SEA-directeur Jan Janse zei op de relatiemiddag van de SEA dat het instituut het initiatief heeft genomen om met alle relevante exameninstituten in de branche om de tafel te gaan zitten om de mogelijkheden voor het formeren van één exameninstituut te onderzoeken. Namen van de exameninstituten wilde hij niet noemen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.