nieuws

SEA accordeert opleiding van Brunel

Archief

Brunel, een bureau voor detachering van personeel, gaat de interne opleiding ‘frontoffice medewerker zorgverzekeringen’ afsluiten met een door de SEA goedgekeurde toets.

Brunel Insurance & Banking heeft een eigen opleiding voor frontoffice medewerker zorgverzekeringen ontwikkeld. Deze interne opleiding wordt afgesloten met een toets. De opleiding en de toets zullen door de SEA, het exameninstituut van de verzekeringsbranche, worden goedgekeurd. Medio september zullen de eerste goedgekeurde toetsen plaatsvinden. Er worden dan Brunel-certificaten uitgereikt waarop de bemoeienis van SEA blijkt. Brunel heeft op dit moment enkele tientallen ‘frontoffice medewerkers’ in dienst. Het is de bedoeling dat dit aantal sterk wordt uitgebreid. In de toekomst wil Brunel ook door SEA goedgekeurde opleidingen voor pensioenadviseurs en algemeen adviseurs.
Brunel-directeur Jeroen Ekkel (links) en SEA-directeur Jan Janse bezegelen hun samenwerking

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.