nieuws

Schuldenlast failliet LHT ruim twee miljoen

Archief

De vorig jaar failliet verklaarde LHT Groep uit Weesp heeft een schuld achtergelaten van bijna e 2,5 mln.

De portefeuille van LHT, bestaande uit zowel schade- als levenpolissen, is in overleg met pandhouder Delta Lloyd verkocht aan Assurantiegroep Elswout in Haarlem. Elswout is onderdeel van franchiseorganisatie Lancyr (100% Delta Lloyd).
De portefeuille telde ook polissen van onder meer Nationale-Nederlanden en Amev. Het tien medewerkers tellende LHT was aan diverse verzekeraars nog e 2,4 mln schuldig. Curator Van den End verwacht niet dat die schuld nog uit de boedel zal worden voldaan. Bij de preferente crediteuren (belastingdienst en bedrijfsvereniging) staat nog een bedrag open van e 90.000.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.