nieuws

Schröder (Rialto) kondigt vertrek aan

Archief

Directeur Ton Schröder van Rialto (v/h Terminus) heeft tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst aan het personeel laten weten, dat hij in de loop van dit jaar wil opstappen.

Schröder (55) heeft zijn maatschappij in de afgelopen tien jaar getransformeerd van een ambtelijke naar een meer commerciële organisatie. “Nu loop ik tegen de grenzen van de mogelijkheden als ‘commerciële’ maatschappij aan”, verklaarde Schröder. De oorspronkelijke doelstelling (een marktbreed gedragen vangnet voor zware risico’s in met name de autoverzekering) staat een verdere commercialisering in de weg.
Wel wil Schröder nog twee ‘klussen’ afwerken: het mogelijke online gaan van Rialto en de samenwerking op facilitair gebied met de medebewoners van het kantoorpand in Rijswijk: het Waarborgfonds Motorverkeer en het Nederlands Bureau der Motorrijtuigverzekeraars.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.